Social Responsibility

Faaliyetlerinde toplum yararını gözetmek, toplumun sağlığı, mutluluğu ve yararı için farkındalık yaratacak çalışmalar içinde olmak, HasTavuk’un sosyal sorumluluk anlayışıdır. Sosyal Sorumluluk çerçevesinde yapılan bazı çalışmalar: Tesislerin bulunduğu il, ilçe ve köylerde her yıl ağaçlandırma etkinlikleri gerçekleştirmek Maddi olanakları yetersiz çocuklara burs olanakları sağlamak Dar gelirli ailelerin sünnet olacak çocukları için toplu sünnet törenleri organize etmek […]

Our Technology

HasTavuk’un Başarısı Teknolojik Altyapısı HasTavuk’un tüm faaliyet alanlarında, insan faktörünü minimize eden otomasyon sistemleri kullanılmaktadır. Son sistem havalandırma ve iklimlendirme donanımlarına sahip, modern tesislerde kanatlı yetiştiriciliği yapılmaktadır. Beyaz et üretim tesislerinde ise robot teknolojisiyle otomatik bir üretim gerçekleştirilir. Bu üretim sırasında kaliteli, lezzetli ve hijyenik bir üretimin yanında su ve elektrik tasarrufu ile çevreyi ve […]

Our Facilities

HasTavuk’un tesisleri sektörün gelişmişliğini temsil ediyor. HasTavuk Türkiye’nin birçok yerinde birbirinden bağımsız ve ari bölgelerde kurulu modern tesisleri, sahip olduğu ürün çeşitliliği, hijyen ve kalite ilkesindeki kararlılığıyla bulunduğu sektörde öncü marka olarak gelişimini sürdürmektedir. Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla tavukçuluk endüstrisinin gelişimi için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmiş, bundan sonra da yerine getirecektir. Başlıca Faaliyet Noktaları: […]

History

Ürettiği kaliteli ırklarla, sağladığı müşteri memnuniyetiyle, sektöründeki başarısını aldığı kalite ve başarı ödülleriyle tescillemektedir.  1972 yılında Bursa’da kurulan HasTavuk, sürekli gelişme, teknolojiye ayak uydurma ve sektörü yakından takip ederek gelişen bir anlayışa sahiptir. Bu anlayıştan yola çıkarak damızlık yumurtadan, yumurtalık ve etlik civcive, yarkadan, yem ve tavuk eti üretimine kadar tavukçuluğa dair her alanda hizmet […]